qui és?

 
Aquesta nit estava tornant a casa, el mateix camí de sempre, tot fosc, parc a l’esquerra, edifici d’hidroelèctrica a la dreta, ningú al meu voltant, silenci exceptuant l’agradable soroll que fan les meves sabates, de sobte surto del meu món interior, a saber en que estava pensant, he aixecat la mirada i l’he vist, castany, complexió prima, cabell de nen bo apijat, massa normal, però quan ell ha sortit del seu món intern, ha aixecat la mirada i m’ha vist ha ficat la mateixa cara de sorpresa que jo..  era una persona  totalment desconeguda, massa familar, de fet diria que ens assemblavem, se m’ha fet molt estrany.. a saber, potser pel barri tinc un germà bastard. Se m’ha posat la pell de gallina i ara estic desconcertada.
 
 
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s