Benvinguts a la república independent del meu món

Drawn.Together.101.Hot Tub.avi - 00000.jpg
Quants cops m’hauran dit princesa?
Quants cops m’hauran fet sentir com a tal?
Perquè per molt que passin els anys ens segueix fent tanta il.lusió aquest apelatiu? quan era chiqui, em sentia super feliç quan el meu pare pronunciava aquesta paraula refereint-se a mi, em sentia la persona més especial del món. Tot estava ple de papallones, flors i fins i tot queien petals de roses des del cel, clar, les princeses vivien a castells, tenien un príncep que riute tu de com canta el bisbal, per no parlar de totes les atencions que rebien. Fins aquí senten que m’agradés.. però.. i ara, ara ja no sóc la princesa del meu pare, ara ja tinc príncep, però em falta el castell i el carro! Ummm, i el caràcter dolç també! Ah! segueixo sent una princesa per a uns quants així que…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s