Taxista

(print image)
 
A veure, aquest vespre, anava per rambla catalunya amb l’oscar, de sobte ha passat un taxista, ha baixat la finestra i amb un micro inhalàmbric s’ha posat a cantar "el gato que está, triste y azúl…" S’ha aturat el temps, ens hem quedat perplexes, però què hi ha més friky que això? una dona, que estava creuant la vorera, s’ha posat a cantar la cançò… JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
De debó, jo que pensava que ja no em podia sorprendre res.. j’aime bcn!
 

Una resposta a “Taxista

  1. Doncs la veritat és que sí que hi ha un munt de personatges escapats de contes en aquesta ciutat única. De fet, la mateixa Rambla sembla una escena més de la novel.la de Cervantes, i no cal que et prenguis cap estupefacient per flipar amb els "molins" com deuria fer Don Quixot… Serà l’aigua?? Tinc un amic que sosté la "teoria" que diu: "L’aigua de Barcelona mata la bèstia i la persona". Ja sigui l’aigua, el Fòrum, la juerga-padre-alegria-de-la-huerta d’alcalde que tenim o la significació que té començar un nou any evocant la magnificència d’un monument fàl·lic apuntant al Cel, el que està clar és que aquesta ciutat té quelcom que no tenen les altres i que la fa singular.
    Que vagi mb wapa!
    Petons d’un trempolí en adopció a Barcelona 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s