100% natural

Segueixo pensant que els diumenges serveixen per  deprimir-te i recordar-te que l’endemà tornes a fer les activitats normals de la setmana, que és un dia terrible i odiós, però, per  sort, els matins de diumenge  en els que jo ja no tinc cap responsabilitat per l’endemà i la resta de vosaltres si, en els que la gent sol dormir recuperant-se de la ressaca.. l’Oscar i jo sortim al carrer, a l’espera q ens sorprenguin novament. Passant per les Galeries Maldà vam veure això:
Samarreta: "S'ha acabat el bròquil"
Samarreta: "M'importa un rave!"
 
Samarreta:
Samarreta:
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s