una nit qualsevol

Biblioteca general de la UB, 00.00, MARXEM, a les rambles un es concetra millor que aquí..
Vaig cantant feliçment baixant amb la bici d’una punta a l’altra de la ciutat, tot queda en silenci i m’escolto, em faig riure, després de saltar-me  la meitat dels semàfors en vermell ens trobem a l’Open Cor, t’he guanyat perquè tu no et pots saltar els semàfors de passeig de gràcia ummm,  per fi una cocacola. Un petit plaer, quan me l’acabo em robes la llauna per reciclar-la, el Clos t’haguès aplaudit, però, jo ho faig millor, rescato de les escombraries una ampolla de JB que algun cholo que se’n va al Cafe Olé ha mallençat i tinc el tercer plaer, trencar una ampolla de vidre al contenidor verd. Aquí es separen els nostres camins, segueixo baixant amb la bici, amb  una cançò  que em fa pensar en el Pol, i de sobte, quan em pensava que res més podia fer-me somriure, arribo  a Passeig Lluis Companys i quan passo per sota  l’arc s’obre un cel estrellat amb una lluna tan brillant, gran i groga que paro em va descobrir un quart plaer, canvio la cançò i ara és quan com no hi ha ningú pel carrer no canto, crido directament, llavors és quan passa un noi que anava amb mi a classe i se’m queda mirant escèptic. L’he saludat com si res. M’encanta Barcelona.
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s