Pregunta d’examen

Divendres passat estava fent l’examen d’estructura i funció del cos humà, que equival a dir= fer un examen tipus test en xinès.
Una de les preguntes era:
Respon la resposta incorrecta:
A)Blablablablablablabla
B)Blablablablablablabla
C)BlaBLablablablbalbal
D)Blablablablablablaba
E)L’esquelet masculí  té una costella menys que el femení.
 
Vaig pensar… que fill de puta el profe, que després de chupar-me 79 preguntes tope de chungues va i ens pren el pél amb això..
arribo a casa i ho explico. I em diuen.. doncs clar, sembla mentida que t’haguem apuntat a una escola privada, a més això s’apren al llibre de la E.S.O.. (si, si,.. a ma mare li encanta creure que té la veritat absoluta de tot)… Truco a l’oscar i m’ho corrobora, clar que teniu una menys.. Li pregunto  al Xavier, al Carles, al Cesc  i em sembla que a mil persones més,.
Jo pensava que era un timo mitològic que es va inventar un  tio famolenc per inventar-se l’origen humà, i per internet hi ha  dues respostes, la meva i la de la resta…
Vosaltres que en penseu?

2 respostes a “Pregunta d’examen

  1. Aviam la veritat és que no en tinc gaire idea, però jo estic més amb tu. La evolució tendeix a simplificar les coses, una mutació que no aporta cap benefici no es manté (i aquest seria un clar exemple). M’explico, és cert que l’esquelet de la dona té alguna part diferent, per exemple la pelvis més ampla, però això aporta un avantatge a l’hora de parir. A més aquest canvi és un canvi en la maduració dels ossos que es dona en la pubertat (ho ignoro pero perfectament pot ser una questió hormonal), és a dir, genèticament parlant és molt més fàcil aquestes diferències entre sexes que un canvi en la estructura de l’esquelet. No sé si encara t’he liat més amb akest rollo i a més a més tampoc t’ho afirmo al 100 % perque realment ho desconec, però jo tampoc hagués marcat aquesta resposta a l’examen.

  2. Jo crec que es cert, no? i la historia religiosa es una manera per explicar pq les dones tenen una costella menys, nose…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s