Tonight

Avui el metro obre tota la nit Clara?
Jo crec que si Ricky.
Em sembla que aniré a plaça Catalunya a pillar el nit bus (som a joanic deslligant la meva bici)
Vols que et porti?
Vale!
Joder quasi la palmem de baixada, he oblidat el significat de la paraula frenar, encara no sé com hem arribat sans i estalvis a casa, el primer tros l’he fet jo amb el ricky darrere,feia anys que no el portava, i almenysl’últim cop  la bici no era  de passeig. El seient anava cap enrere, i els baches són molt dolorosos. Hem parat i a alaçada de verdaguer l’ha agafat ell, ens hem saltat els semàfors fins i tot de la diagonal, ens han pitat..arrrrg, i si ens fan bufar donem positiu.. quin riure. Joder, a sobre perdem el nit bus i hem hagut de seguir-lo per p. catalunya…
I love ricky
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s