Hospital del Mar

És estrany, des de que tinc consciència  any rere any tinc un vincle amb la mar, especialment amb el sector de la ciutat que dona a la Barceloneta. Tot va començar amb els entrenaments de natació, recordo el camí del cole al club natació barceloneta amb la meva sister i el meu avi, entrenaments interminables, arribavema  quarts de sis i fins passades les nou no érem a casa. El camí de tornada era la òstia, ens dedicàvem a contar les putes i els travestis  que hi havia al carrer wellington. JAJAJA, crec que cap dia vam coincidir amb el total. Quan feia bon temps, el nostre entrenador ens feia córrer per la platja o anar fins la boia nedant i tornar. Tot això va desaparèixer, fins i tot el club que ara és un centre de biorecerca. 
Porto dues temporades currant al world trade center a la terminal nord o la sud (vés a saber) embarcant el grand mistral i casualment, he acabat estudiant infermeria a ran de la platja i el que és més fascinant és que les pràctiques que començaré dimarts les faré a un hospital que permet veure més enllà de l’horitzó marí.
 

2 respostes a “Hospital del Mar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s