confidents

El menjador de casa meva és regentat per un mirall modernista que ara fa més anys dels que m’agradaria vam trobar als carrers de la zona alta dela ciutat quan era era condal, a vegades em paro a pensa qui s’hi reflexaria abans, segurament formés part d’un palauet d’avda bonanova, més d’una persona de la burgesia catalana l’aborria amb paraules buides. M’agrada pensar que almenys riu quan em poso a ballar davant seu, i que quan està a bones amb mi em reflexa de tal forma que em trobo cómode de mirar.

2 respostes a “confidents

  1. A vegades penso si no vas ser tu, en una altra vida, aquella persona de la zona alta de barcelona que va abandonar el mirall pq no l’omplia. Sapiguent, que en la seva següent vida el necesitaria per adonar-se que els problemes desapareixen només mirant-se, somrient, en el seu mirall preferit.And I love her…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s