2 respostes a “Distimia

  1. Anar a la deriva no té perqué ser dolent; et tens a tu, tens l’instant i tens l’indret per on passes, i de ben segur que tot l’anterior es ric en contingut, en sentiments i sensacions. Potser és un camí incert, però necessari per crèixer. No lluitis contra la corrent, el mar et portarà allà on vulguis arribar! I si no apareix un port, potser apareixerà una platja feta a la mida de les onades que t’hi han arrossegat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s