07/07 a 08/08

Necessitava baixar del metro i caminar, després de que un noi pugés  amb un balancí  i tingués el seu seient personalitzat al vagó, he pensat que  m’estava perdent  molts esdeveniments dignes de plasmar en poques línees, ja se sap, a una gran ciutat els moments onírics aleshores d’amagar-se s’exhibeixen, ha estat llavors quan  ho he vist, un conillet al bell mig del no res envoltat de nens multiètnics, he somrigut i he seguit caminant acompanyada d’una lluna plena però coberta d’uns núvols que no la deixaven veure amb claretat. Avui la lluna duia el meu nom.

Una resposta a “07/07 a 08/08

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s