aigua

Per primer cop a la història, decideixo comprar una aigua a leshores de cocacola-light a la màquina, poso els 50c i  clico sobre l’enganxina que posa VERI, m’ha sorprès veure com queia una cola light… encara no ho entenc. però, m’ha sortit súper barata i a sobre m’he rigut una estona! Sempre guanya la light!

3 respostes a “aigua

  1. LLavors ja se qui em va timar! L’última nit que vaig treballar vaig pitjar sobre el botó de coca cola light i em va sortir una aigua! GRRRR! xD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s