m’agrada l’aigua!

17.43 psg lluis companys, els guiris s’aixopluguen sota l’arc, quants cops hi hauré passat per sota?plou tant que la meva roba forma part de la meva pell, el terra em reflexa i les rodes de la bici aixequen l’aigua perquè em pugui acabar d’empapar,tinc la sensació que estic fent submarinisme i tot i això és molt agradable veure com la gent et mira amb cara de (estàs malalta),els cotxes somriuen i pensen: pobre aquesta que s’està mullant. Obviament jo vaig cantant.

3 respostes a “m’agrada l’aigua!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s