dissabte part 2

Surto de la feina 14.30h, decideixo que quin pot ser el millor moment per comprar-me el vestit? un dissabte siiiiiii!el 1r de rebaixes!! 15h, arribada al centre, rebo una trucada del pol, al final la seva mare no ens pot deixar le cotxe, no funcionen els llums de boira…truco a l’amiga de la patri amb la que havia quedat per a que ens vinguès a buscar a l’estació de montcada per concretar l’hora i vaig cap a casa sense haver aconseguit res.
16.30h, em poso un vestit que tenia a casa, em pinto els ullets i apa a buscar el bicing amb els meus taconets de 15cm fins a psg de gràcia…quina fila… quan estic agafant l’ascensor sona el mòbil, en Pol que si que podem agafar el cotxe, truco la noia, li agraeixo haver- se ofert però l’informo de la nova situació.
17.30h. Truca en Pol, no funcionen les llums  de debó, així que ens hem d’oblidar del cotxe perquè les hem de dur de nit, clar. M’ulcero, però aparto la meva irritació i penso ràpid, faig baixar al Pol a casa meva, truco la marta:
– riiiiiiiing riiiiiiing…Si?
– Marta, què fas?
– Res, m’acabo de llevar
– Em pots fer el favor de la teva vida??
(SILENCI)
– Digues Clara
– Ens pots portar  al palauet de Moncada??
– Clar, quan és?
– D’aquí una miqueta més d’una hora
– Em dutxo i vinc
– No Marta, no dona temps.
– vaaaaaaale!

 
Bua! eufòria és poc, sentiment de treure’t un pes de sobre. Quan són les 18h  estem els tres junts, jo baixo una bossa plena de vestits de festa que la marta m’havia ofert.
Bé, el camí era fàcil..nus de la trinitat i cap a a carretera de la roca, però sent tres cap quadrats… ens desviem, badalona, mollet, autopista de peatge.. Sant fost de campcentelles..cada cop m’ofusco més, passo de la desesperació al passotisme de pensar que ja no arribem , preguntem al cholo del peatge neng, preguntem a un tio d’una benzinera ( que a la marta li acaba molant) ens tornem a desviar, polígon industrial, preguntem a un iaio.. que ens informa bastant bé.. i entrem a una carretera de poble poble, envoltada d’arbres. i casetes mones dignes de decorar un pessebre ( i tot això al costat de barcelona…) quan llegim Palauet de Moncada..(encara no sé com hi vam arribar)
-Eo Marta, perquè no et quedes a la cerimònia?
– Què va! aquí no pinto res! A més, mira com vaig vestida (shorts i samarreta de tirants)
– Marta, tots els teus vestits de festa estan al maleter del teu cotxe..
així que inisitint una mica va cedir!!! ueeeee,!!!!
I EL MILLOR ÉS QUE VAM ARRIBAR JUST IN TIME!
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s