Li toca moure a ella

Avui he estat parlant amb la patri, ella en breu també serà mami, i està una mica nerviosa, en canvi  al meu interior regna una calma desconcertant, l’Alícia vindrà quan vulgui, té entre cinc minuts i sis setmanes, i no hi podem fer res, tinc ganes de donar-li la benvinguda, de fer-li molts petonets i enssenyar-li a viure el millor que pugui, i per sort tinc al Robert que també ho farà, i tota la gent que m’envolta, clar.

La tranquil.litat ve en tant que em fa feliç que ja tingui capacitat de decisió, que ja pesi més ella a dins meu que quan jo vaig néixer, per mi és un mèrit i que és ella la que mourà fitxa quan li toqui i llavors ja farà jugar a la reina.

Imatge

4 respostes a “Li toca moure a ella

  1. Clara m’encanta aquesta reflexior, tiaaaa 😉 m’he emocionat molt !!!!! Estic segura que seras una mare genial!!!!!!!! Te molta sort de tenir uns pares com vosaltres!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s