primera setmana!

Ja fa una setmana que sóc un bitxet! el meu quart dia vaig decidir que allò q em penjava del melic era molt lleig així que em vaig desempellegar del cordill umbilical! A més a més, tinc una força volcànica i  no em deixo canviar mai de bolquers!! Ploro per les nits, perquè m’agrada menjar a totes hores, siiiiiiiiiiiiiiiii! i sóc la nena més guapa del món, perdoneu, però algú ho havia de dir!!!!

Imatge

5 respostes a “primera setmana!

 1. Digas amor de filla, digas amor de neta, pero el que és ben cert….. son totes dues precioses. Robert, enten que els pares (benvingut al club) estem en un segon terme (teòricament). A tu també et cau la baba, només has de veure les fotos.
  Alicia, moltes felicitats per la teva primera setmana de ser-hi amb nosaltres.
  I sobre tot, moltes felicitats per la teva mare i el teu pare.
  I procura ser bona minyona i deixal’s descansar una mica.
  Saps que li van dir a la teva mare quan era petita…….? Que era tant maca que no li caldria cap

 2. Quines preciocitats !!!!!!!! M’alegro molt , family !!!!!!! Petons per a tots tres !!!!!!! MUAKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

 3. Si dic que, a part de lo mona, fantàstica, genial… que és ella, també m’ha encantat el peluix seré impopular? Hehehe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s