tres setmanetes!

Ahir dijous ja vaig fer tres setmanes! em van pesar i ja faig 4.220kg! Sóc un nervi i la gent m’atura pel carrer per dir-me lo preciosa que sóc! La mama em diu puceta i el papa espinguet i això que vaig camí de superar-los en alçada i pes!! Sempre estic envoltada de persones que em volen conéixer, i els dono gràcies, perquè per la matinada la mama  em llegeix apunts de la carrera  i són una mica avorrits, tot i això no m’adormo!!

ImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagenImagen

2 respostes a “tres setmanetes!

  1. si es ke cada dia está més maca!!! Aliciaaaaa, ke encara no aixeket un pam d terra i ja ets una rompecorazones!!!! oju! lu que triumfará kuan vagi al cole!!! Wapaaaaaaaaaaa!

  2. PORFAVOR QUE GUAPAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! PERO SI SEMBLA UNA NINAAAAAAAAAAAAA I A QUINA VELOCITAT CREIX!!!!!!!!!! TENS RAÓ ISA!!!!!!!! 😉 UN PETONETTTTT ALS 3!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s