bicing

Un clar exemple de divendres nit és:

00:00: Quedes a un bar qualsevol, per posar-ho a prop de casa diguem que el Mediterraneo.

00: 57: Ja portes dos cubates però encara vas bé, al bar et serveixen cacahuets i per això ja val la pena pagar 10 euros per consumició.

02:32: Està animada i cantes amb els cantautors del bar, sort que els nivells d’OH de la gent del local van sintonitzats amb els teus perquè sino t’enviaven al zoo amb els lloros ( i no parlo ni pel maquillatge ni la roba) . Llavors arriba el moment de sortir i  anar al Nick Havana, si si, a 50m de distància.

2:48h : Entres a la petita cua del local, parles molt fort amb totes les teves amigues, que es vegi que encara esteu en plena etapa de desequilibri hormonal es podria dir que crideu, total qui et pot sentir en el bell mig de l’Eixample? (…)

fins a quarts de sis : No vull saber, ni m’importa el que t’ha passat al local, l’únic que sé és que no fas S, fas ZZZZ, i què menys que agafar el bicing per tornar a casa, total, si t’atropellen baixarà la taxa d’atur. Però abans fas una vomitada a la primera porteria que hi ha al carrer balmes amb rosselló, segur que la dona de la neteja hi va el cap de setmana…

8:30: surto de casa, tinc una prova de validació a la UB de Geografia i Història, davant de casa no hi ha ni una bici,aquesta matinada se les han endut per tornar a casa, i en tres hores a l’ajuntament no li ha donat temps de repostar.Començo a ulcerar-me, a Enric Granados tampoc n’hi ha, baixo a Letamendi, el mateix resultat . Em venen al cap mil imatges com aquestes:

ImatgeImatgeImatge

Així va el país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s