em faig gran!

Bé, durant aquestes darreres dues setmanes, he pujat a Montserrat amb Funicular! Li hem posat una espelmeta a la Isa perque es posi bona aviat, he quedat amb tres géminis en un mateix bar i tenim els cognoms correlatius alfabèticament (Peich, Queralt, Rodríguez i Sánchez), hem capigut al sofà muntat amb ganivets bona part de la  família i sembla que la iaia leviti. He parlat amb el Sr. Lluis Permanyer i la mare s’ha posat nerviosa perquè n’és súper fan, ha nascut el petit Xavi i he aconseguit dormir set hores seguides,SET! Hem anat a un concert de música clàssica a la Ciutadella i naturalment jo també he cantat ( riu-te tu de la soprano). M’han posat una Montserratina al cap (lletjotes, tot i que el ros m’afvoreix) i els papes s’han disfressat de guiris perquè així no els preguntin res baixant per psg de gràcia (inclou preguntes d’intermón, médicos sin fronteras, enquestes i adreces vàries per part dels guiris…sí, baixar el psg és com una gimcana i la mama encara no entèn com ningú li ha regalat encara el lanzallamas per instal.lar al cotxet.) També li he rigut molt a la tieta Eulàlia i m’he comunicat amb el meu futur cosinet Aniol! Per cert, vaig assistir a l’esdeveniment de l’any! la festa d’aniversari de la nonnina! 75 anyets! quasi res! vaig quedar amb alguns amics d’econòmiques de la mama, tot i que la Patri i l’Eiden no van poder venir :(, també he estat amb la família del iaio mirant bodes a sta maria del mar i amb la tieta anna i l’adri!!! I de pas, m’he trobat pel carrer l’anna planas amb la raquel, al dani moix a la marina draveni, a la eli, a la marta..I al bar de l’oscar també m’estimen molt! NO PARO!

ImatgeImatge

súper fan.Imatge

ImatgeImatgeImatge

3 respostes a “em faig gran!

  1. Fan de Lluís Permanyer… Això és ser mooooolt friki… Bé, ananr cridant a 10 metres de distància “Anna Planas, Anna Planas!!!”, crec que també xD

    1. Eh..agraeix que no diguès roca…cridar anna a psg de gràcia és arriscar-se a que es girin 200 persones! Jajaja, i sí, m’encanta el Lluís Permanyer i l’Eduardo Mendoza! Súper súper fan!!!!

  2. Gràcies per la part que em toca! Sobretot pq va funcionar!!!!! :_D
    Quan em recuperi aniré jo a Montserrat i posaré una espelma pq l’Alícia creixi feliç i amb salut! (encara que que em sembla que no li calen espelmes) jejejeje Que wuapes esteuuuuuuuuu! ❤

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s