Algú més té una foto amb l’Astèrix?

Ens trobem a Ripoll el dia abans del mercat medieval i  amb el mateix dilema de sempre: La nena rondina perquè té gana, on anem a prendre quelcom? Ens sedueix una terrasseta envoltada de merlets, com si fos un castellet, l’Alícia es posa a mamar. Admetem-ho, la família Peich Sánchez, exceptuant la cuqueta de llum, és poc sociable, evitativa al contacte amb desconeguts, però quan es tracta d’un bipolar en fase hipomaníaca ,amb acceleració del pensament, verborreic, eufòric i amb un torrent d’energia inesgotable, i que a sobre s’assembla a l’Astèrix després de prendre’s la poció màgica..,  podem escoltar.

Era lEudald, home de  64 anys, als onze  va voler mamar de la seva mare perquè li donava el pit a la seva germana menuda (aquesta història la va repetir reiteradament). A Ripoll hi ha molts Eudalds (val a dir que ens trobàvem a la plaça del mateix sant). A algú li interessa? imagineu-vos a nosaltres..
Bé, més de déu minuts vam compartir amb ell i finalment ens va convidar!  Ens ho va confirmar la cambrera fent cara de circumstàncies, i tal com va aparèixer, va desaparèixer..
L’Alícia sempre fa amics.
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s