Mercat del Born!

Un dia hem d’anar a visitar l’ajuntament, va dir el Robert  sabent que diumenges al matí hi ha entrada lliure, i vam anar al pais basc, es va posar a estudiar francès, anglès vam canviar de companyes de pis, em vaig treure un altre curs de la carrera, vam anar a Brusel.les, al Ripollès, a Blanes, vam canviar de pis, el van fer fixe a la feina, i vam  tenir una filla i  un nebot, el dia que ell va fer un mes i ella ja en tenia quatre i ja feia dues nits dormint al seu bressol de bebé xxl, hi vam anar, però encara podríem haver esperat veure acabar la Sagrada Família.

A la casa de la ciutat, (algú havia sentit mai aquest eufemisme?val a dir que  viquipèdia si.) hi havia francesos, italians i altres espècies invasives procedents d’Àsia, i a totes els va fer molta gràcia interactuar amb una nena de quatre mesos que segons el meu avi no riu amb la gent, se’n “Burla”, però bé, també diu que si Catalunya s’independitza, ens invairà Andorra… i un cop realitzada la visita i haver fet el típic comentari que tots fem quan veiem el quadre de Las Meninas o El Big Ben ” me l’imaginava més gran” marxem i anem a  parar a la sala ciutat on una noia molt amable ens diu que encara estan muntant l’exposició, però que podem anar al Mercat del Born que el van estrenar el dia 11 de Setembre. Un cop arribem al mercat, veiem que la inauguració es preveu per l’0nze de setembre del 2013! La decepció va ser equiparable al dia que la meva germana va dir que el reis són els pares.. per sort feien al psg del born balls tradicionals catalans i vam coinicidir amb l’oncle oscar i la glòria! yeah yeah!

2 respostes a “Mercat del Born!

  1. Clara sol passar 😉 Quant encara sortiem li vaig dir al Mauro que volia anar amb ell a Figueres…han passat uns 8 anys, a plogut molt… amb l’escusa que l’entrada es molt cara….res de res i per fi aquesta setmana hi hem anat! yuju!! La desil·lusió ha sigut quant he vist que faltaven quadres!!!!!On estar els famosos quadres del rellotge,la dona a la finestre, el gran mesturvador, el crist en la creu…..Pero jo no havia pogut veure la tomba de Dalí perque l’ultima vegada q vaig venir encara estava viu i el molt carellot, en vida va vendre les obres a altres museus del mon!!!!!!!!on estan les grans obres delinianes?!!!haurien d’estar entre els ous!!!!!!encanvi mig museu es d’altres autors.
    PTONETS GUAPOS!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s