UOC to walk

Matí, molt de matí, el cheto es desperta i rondina, prrrf, encara puc dormir una estoneta abans d’anar a la UB de Geografia i Història…prrrrf, encara rondina…vaaaaale, anem a jugar, no hi ha treva, el cap de setmana no implica llevar-se passats  quarts de vuit.. I aleshores sona el despertador.. des de fa vuit mesos no se m’acut un aparell més innecessari a casa.

El Robert em deixa el bicing, baixo pel carrer balmes preguntant-me si Murphy s’ha quedat dormint, perquè sempre que tinc exàmens les estacions són buides, arribo fins a gran via i aparco a universitat, avui no canto, repasso.

Vaig a buscar les etiquetes i un noi amb els cabells abisbalats i mirada seductora (vamos un tiracanyas) em diu amb veu greu i burleta :Clara Eugenia? Em pilla quasi de bon humor així que la meva resposta lluny de les meves intencions adopta una tonalitat amigable: Sí, jo no el vaig triar..

Pujo les escales, aula 407, entro, per variar les columnes de seients de l’esquerra i de la dreta (és a dir d’ambdós extrems) estan ocupades, així que quin millor lloc per seure que a darrera fila en mig de tot? Així puc controlar a tothom. Comença la prova i una de les vigilants de la prova de forma descaradament sutil ha vingut a mirar si tenia chuletes al calaix, mentre feia veure que baixava la persiana (acte estúpid tenint en compte que avui plovia i que el reflexe del sol era tan brillant com la seva forma de disimular..) I acabo, no sé si anar a la biblioteca o a casa, miro si duc el carnet, vale, opció casa, algú ha decidit fer iguals el carnet de l’Imaginarium i el d’estudiant de la UOC, així que en Murphy a despertat, plou, i jo només he agafat el carnet de l’imaginarium.

Arribo a casa, I have to improve my way to write in english to show  Mr Pascal i have an english proficiency level…M’estudio un cop més a última hora totes les pacs d’anglès i tots els tests i passen quatre hores de les quals amortitzo ben bé una vuitena part i torno a baixar a la uoc, aquest cop a peu pel que plou amb el meu paraigües Ikea Family de color fucsia. Entro a l’aula 408, entreguen la prova i sec al mateix lloc. Entreguen a tothom i la pregunta no té res a veure amb el temari, una noia es queixa passats del 10 minuts, sí, jo ja tenia mitja composition escrita.. i ens retiren els fulls, s’han equivocat amb la impressió, passen deu minuts i encara estem amb les mans buides i el cervell accelerat, i vint minuts més tard ela noia que vigila ens adverteix que el Barça va guanyant… si en aquell moment hagués tingut un lanzallamas… però no. Als trenta minuts arriba un homenet i reparteix de nou, tinc un dejavú? la pregunta no té res a veure amb el temari estudiat, ens tornem a queixar però per majoria absoluta decidim contestar-la.

Regards.

angles macarronic

yes man

Una resposta a “UOC to walk

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s