Ding Dong!

7:52 a.m. 1.3.13

-Meeeeeeeeeeeeec!Meeeeeeeeeeeec!!Meeeeeeeeeeeeeeeec!

-Si?

-Bon dia Amor…

4:40 a.m. 1.3.13

Sona el despertador, aquesta nit l’Alícia s’ha despertat un parell de vegades, és divendres i és el darrer dia que haig d’anar a l’aeroport. M’aixeco i faig el protocol diari: pipi, em rento la cara, m’escalfo el colacao, em rento les dents, em canvio, petó al Robert, petó a la nena i cap al carrer. Plou així que agafo el paraigües, tanco la porta de casa amb les claus del robert posades per dins i baixo per les escales, al replà del tercer em trobo un bitllet de cinc euros i em plantejo seriosament què fer, si agafar-lo o deixar-lo, l’agafo, si no ho faig jo ho farà qualsevol altre, llavors em ve al cap la paraula kharma…i visualitzo el meu pass d’accès a l’aeroport a sobre de la taula del menjador. Pujo un pis i pico al timbre, nyeec, nyeeeec…res, truco al telèfon de casa..res, timbro, timbro, truco, truco..així cinc minuts fins que s’acaba la bateria del telèfon de casa, timbro,timbro, nyeeeec,nyeeeec i quan passen deu minuts se sent un soroll sord, com quan peta una bombeta, bé, en aquest cas el timbre…no m’ho puc creure, se’m posa la cara d’una tonalitat més pàl.lida que el blanc.( i una part de mi s’alegra, perquè odiava tenir un timbre que no feia ding dong) Ja no em dona temps d’anar a peu a psg de gràcia a buscar el tren, si m’afanyo i vaig amb metro fins a sants encara arribaré a temps. Entro al metro, pico amb la t10 de dues zones…TÍTOL CADUCAT!aaaarg!clar, la vaig comprar a finals de desembre…caducava ahir!!hipernerviosa  em poso a buscar la meva t50/30 d’una zona i quan la trobo pico i entro al metro amb tanta sort que me n’adono que vaig en direcció contrària, just abans de que tanqui les portes surto, pujo les escales i torno a picar…Títol ja validat!!Ara mateix tinc ganes de cremar el bitllet de cinc que duc a la butxaca, en 29 anys de la meva vida encara no havia hagut de saltar  el control del metro,(coses a fer abans dels 30…) i menys amb talons i faldilleta…li envio un whats up a la jefa per mantenir-la al corrents de que són les 5:27 i encara vaig camí de la renfe.

5:36 arriba el metro a Sants i començo a córrer, el trn surt a i 38, i a i 38 les meves cames estan saltant a dins el vagó, respiro tranquil.la, una mica ofegada per l’escorredissa però ja sóc a dins i començo a pensa amb l’oscar Pistorius i les seves prótesis tenen mérit, però jo amb les sabates de l’Adri encara més, no corria tant com aquesta setmana des de que treballava a psiquiatria.

6:17: Arribo al control de l’aeroport i li explico al de seguretat una tercera part de la meva aventura, li sap molt greu però no em pot deixar passar, i trenco a plorar pels nervis acumulats, l’única forma que tinc per accedir-hi és si la meva súper em fa una autoritazció, li comento i em diu que no pot fer res per mi, que està de vacances a Sevilla i que truqui a un inútil que es diu Italo i que naturalment no m’agafa el telefon. Informo de nou a la súper i em diu que vagi cap a casa a buscar la tarjeta…

El meu estat anímic és hipernegatiu, plorosa, nerviosa, neguitosa.. fa fred, plou, estic molt cansada, tinc son…i quan el tren va pel Prat em veig reflexada a la finestreta i trenco a riure, no siguem absurds que no n’hi ha per tant, a més, encara pot passar el revisor i multar-me per viatjar amb una zona més… però no. Em dona temps de pensar que 1.3.13 són dos tretzes, que es divendres i que haig de tenir mala sort, que a més a més és l’aniversari del Justin biever i de Sant Xavier (si, la parella de ma mare)..A les 7:35 em trobo  a passeig de gràcia, és de dia, quasi ja no plou i vaig cap a casa, i podré veure al Robert i a la nena desperts i explical’s-hi aquesta aventura!!

7:52a.m 1.3.13

– Meeeeeeeeeeeeeeec!Meeeeeeeeeeeeeec! Meeeeeeeeeeeeeeec!!

-Si?

– Bon dia Amor!

DSC_1014 DSC_0958

2 respostes a “Ding Dong!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s