Curso ccc

Fa poc a la feina:
– yo: A qué no sabéis quéme dijo la directora de l’escola bressol de la nena ayer? Le pregunté qué tenia que apuntar en el apartado “estudis” y me preguntó si enfermería era ya un grado superior.. Yo le dije que me lo había sacado por ccc.
– enfermera: Sí, y para sacarte un máster reúnes ocho códigos de barras de los cereale y lo envías al al código postal 04383..

Diumenge havíem quedat l’Adri, l’oscar, la gloria, el robert, l’Alícia i jo, berenem tranquil·lament i l’adri ens comenta que ha conegut per facebook a un paio de li treu deu anys i que li sobra una taula de surf i li regalarà. Fem que quedin sota casa nostra per ser un lloc cèntric i tenir vistes del moment i evitar un segrest. Ho visualitzem tot a modo marujos tots per la finestra: Un paio . ell d’un polo amb una taula de surf, li entrega a l’Adri, ella no es mou durant els dos minuts que parlen, ell es mostra molt nerviós, es nota que s’ha passat hores davant del mirall per aquells dos minuts Li diu: Veo que al final te has presentado sola (sort que no va aixecar el cap 5 finestres més a munt, inclús l’Alícia apartava el cap de l’Oscar per veure què passava..i es fan dos petons. L’adri quan puja a casa encara no s’ho creu, boníssima la cara de la Glòria a la foto..

I ahir celebrant el cumple de my mum, la meva tieta explicava que una amiga seva surt amb un home que li treu 25 anys, ella en té 40 i ell 65. Amb el que la meva germana pregunta:
– Qué le gustan, maduritos?
i jo contesto:
– No, incontinentes..
Llavors la meva tieta llegeix l’estat del whats up de la seva amiga ” agusto con la vida”
– Com es nota que compren meritene!

href=”https://jocomomoloyo.files.wordpress.com/2013/11/wpid-img_20131108_170804.jpg”>image

image

image

image

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s