Ruta Frédéric Mistral 1.4

Dia 3 de gener. Dia 4 de viatge.

Abans d’acomiadar-nos de Nimes anem al museu de zoologia, però abans anem a la cafeteria, quan l’Alícia veu que comencem a plegar ella agafa el seu gorrus i al sr. Xandri i ens espera a la porta del local.

A les 12 surt el tren que ens durà a Avignon, on en Fredy va estudiar al Liceu Dupuy i on actualment hi ha una escola pública amb el seu nom, si, també hi ha un pont molt típic de Saint Benézet i el Palau dels Papes, entre mil cosetes més- Com encara són festes nadalenques a l’antic hotel central que ara és un centre d’exposicions ens trobem un pessebre i a la plaça major un mercat nadalenc! Després anem sur le pont d’Avignon on y danse on y danse, sur le pont d’avignon jo faig un dibuix bufó!

Apuntu que al tren l’Alícia es va portar molt bé i que a França hi ha una mena de subcultura al voltant dels bastonets de cranc, en venen al súper com si fossin snacks i inclús n’hi ha replets a las fines herbes…

CIMG3484 CIMG3487 CIMG3490 CIMG3493 CIMG3500 CIMG3504 CIMG3505 CIMG3508 CIMG3512 CIMG3513 CIMG3524 CIMG3530 CIMG3534 CIMG3547

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s