Ruta Frédéric Mistral 1.5

Imatge

Prendre un bon cafè a França no és possible, després d’haver-lo provat a quatre locals diferents, tirem la tovallola i decidim comprar-lo al súper que ja el vénen preparat i a la sortida tenen uns micro per escalfar-lo.

Bé, és el 5é dia del viatge, fa sol i anem a veure els jardins del sr. Got, també conegut com al Papa Climent V, el responsable del trasllat de la seu pontífca de Roma a Avignó i després cap a Montpellier.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s