La orla amb la laura

 

Laura, avui no treballo i baixem al centre! quedem?

Després de la patejadeta, arribem a Casp i per iniciativa de la Laura anem a mirar la Orla. Passem un primer cribatge, el porter ens mira amb cara de què feu aquí.. mira, dues noies amb un bebé.. lo més lògic.. venim a autoinmolar-nos.. Per sort la Laura és una persona prudent i especifica a què venim abans de que jo fagi el meu comentari àcid. Oh! La nostra foto encara roman a la   planta baixa! Mirem els nostres jetos de fa 13 anys, l’Anna Planas és anacrònica i es mantè idèntica, la resta no hem fet cap pacte amb el diable.

Sortim al pati,  hi ha un grupet de nens fent classe d’educació física, ens quedem fascinades al veure com van tots uniformats, com les línees del terra del  pati que fa les funcions de camps de futbol, handbol i bàsquet, estan ben definides i mentres admirem els canvis passa un noi d’uns 35 anys i ens pregunta què fem aquí.. passo de mossegar-me la llengua, no vull morir enverinada.. què pesats.. la Laura torna a tenir la traça d’explicar-ho.. som exalumnes de visita al cole..  i el paio a sobre ens diu que no podem estar molta estona.. Així que quan estem marxant surt d’una aula la Marga Montobbio, profe de biologia de segon de batxillerat, va ser la meva sogra durant dos mesos, és una dona molt maca però ningú supera la mare del Robert, aés a més la Maga és la dona de l’exmetge del cole i tieta de la luci, entre d’altres i de fet me la vaig trobar al súper fa dos anys i la vaig esmenar a l’entrada: https://jocomomoloyo.wordpress.com/2013/10/18/adelante/ 

Ens pregunta què fem allà i li  dic que ens han fet fora del pati..Ella i l’Inyi es queden mirant mútuament, així que deixo que l’agafi, i l’entra a classe, totes les nenes mones s’aixequen a idolatrar-lo.  Ell les mira i els fa el seu somriure seductor. Llavors la Marga em diu:

  • Aquest nen és preciós, el teu marit deu se guapíssim. ..( De què va? Això es pensa però no es diu, tot i que raó no li falta!!)
  • Més que el teu! (Aquí et torno la punyalada)

Per sort s’ho pren bé i esclata a riure. Deixem que continuin amb la seva classe.

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s