Sopar nadal casp!

Un any més, amb un més d’antel.lació rebem el mític mail del Vizcarro, Sopar de Nadal! Aquest any la temàtica va de COCKTAIL i diu que siguem originals…Admiro la capacitat de redacció del Marc i també la de trobar una temàtica però…Prrrrf.. vaya.. què complicat.. només em venen al cap cocteleres, mojitos i Tom Cruise.

Òbviament, a tres hores del sopar, encara no tinc el regal, de fet estic amb l’Alícia jugant a fer “cumples”, també coneguts com a Puzzles en idioma adult.. Llavors m’il.lumino i trobo la sol.lució a SER ORIGINAL amb el tema cocktel.

Acabem de sopar, arriba el moment de l’amic invisible, la Isa reparteix un regal a cadascú, es tira una moneda, si surt cara s’obre el regal, si surt creu es passa a la persona del teu costat de manera que mai tens el mateix regal a les mans, el joc acaba quan surt la cara de l’últim regal…

El Laguna treu cara, té entre mans el meu paquet on diu “coq” + “tel” jajaja, quan l’obre es troba un telefon súperxulo i un pollastre de plàstic d’aquells que fan soroll quan els apretes i es fan servir com a joguineta dels gososs.. fa cara de  ” qui hagi comprat això no s’ha enterat de què anava l’amic invisible”.. jo ja estic plorant de riure, tothom es queda en silenci, per sort  el Jan ho pilla i ho explica, tothom peta a riure..

COQ: pollastre

TEL: telefon

No volien quelcom original?

TOMA!

image

image

image

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s