10NDON

El viatge prometia, ja fa 10 anys del nostra darrera visita conjunta a la ciutat tres dies i dues nits al nostre ritme, sense contes, ni discussions, ni plors, ni bolquers, ni telefon,  i el que és més important, dormint més de dues hores seguides sense interrupcions!

No descriuré el viatge, però hem tingut moltes cireretes, com  la ubicació de l’hotel a Orange Street, el Matthew Perry a la mateixa ciutat, Amaluna del Cirq du Soleil, Cherry Diet Coke, les figures de la cabina i la familia Reial de Lego a Hamleys, el cor de Saint Paul Cathedral  i a si… FIANCE!

M’agrada viure amb tu!

Una resposta a “10NDON

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s