Aigua

image

Diumenge 20, dia de la Palma.

 • Mami, estic calenta tinc febre.
 • Apa, què dius? (Com has de saber que tens febre carallot

L’Alícia tenia raó, tenia febre i li vam donar paracetamol i cap al llitet.. dilluns tocava començar casal de setmana santa…

I ahir et vas despertar a mitja nit amb 39,6ºc, i això que ja t’havies pres antitèrmics, et vam dur al llitet dels papas i  l’endemà no vas anar al casal. Et vas passar tot el matí vomitant, sense tolerar l’aigua amb sucre que amb tant amor t’havien preparat la iaia i la tieta Anna. A la tarda com no paraves de vomitar et vam dur a UCIES pediàtriques de l’hospital de Barcelona. Protocol Ondansetron + tolerància i cap a casa i per primer cop en molt de temps et vaig tenir als meus braços mentres miràvem Bob Esponja al sofà i et vas adormir, crec que la última vegada que ho havies fet encara no caminaves, em vaig emocionar..ets una nena molt independent, i mai has necessitat excessos d’amor, ets una miqueta hostil val a dir, però forma part de tu. Per això en aquell moment per mi queien fulles de cirerer japonès al nostre voltant i sonava la simfonia número set de Beethoven..

Però aquest migdia, quan he tornat a casa, m’has vist, petonet al sofá i conversa parqueta. He anat a dinar amb el papa i hem sentit que demandaves:

-Aigua.

 • Aigua
 • Perdona? (t’he dit)
 • Aigua
 • Es demana, siusplau, ja ho saps.
 • Aigua.
 • Siusplau
 • Aigua (el teu to era RIGHT NOW)
 • Alícia aigua siusplau.
 • AIGUA!
 • M’ho pots dir fluixet a la orella (T’ha dit el poli bueno del papa)
 • NO! AIGUA.
 • mira guapa, si vols aigua, pots fer dues coses, o demanes siusplau i te la portem o t’aixeques i l’agafes tu.
 • VULL AIGUAAAA

Quan et gires et gires, així que t’he ignorat, el papa s’ha anat a la feina  i jo m’he fet el Cola-Cao, no hi ha aigua fins que demanis siusplau. T’has posat a plorar i jo t’he agafat la maneta, t’he dut a l’habitació a reflexionar i t’he dit que podies sortir quan demanessis siusplau  i paressis de plorar. Així que t’has enfadat molt i has seguit plorant. M’he rentat les dents, m’he dutxat, has parat de plorar, hem buscat el siusplau sota el llit, darrere les orelles, sota el sofa, dins la boca, a la panxa i inclús t’he preguntat si l’havies vomitat, però no hi ha hagut manera, així que hem anat a estendre la roba, he buidat el filtre de la rentadora, hem recollit l’aigua que ha deixat anar i de sobte m’has dit:

 • Mami, vull aigua siusplau.

Han passat 43 min fins que m’ha demanat siusplau., què crack la tia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s