La piscina del W

un cop més tinc ganes d’anar al WC, els lavabos de la platja són bastant grimosins així que arribem al Wella i com jo, molta gent ha tingut la mateixa idea, així que agafo de la ma a  l’Alícia i li demano que m’acompanyi a una sala buida a veure què trobem…anar amb nens és molt guai perquè són com un escut quan es fan malestrures, amb l’excusa de que la nena tenis pipi, la nena volia tal o qual t’obres un ventall de possibilitats infinites… Uooo uns wc lliures, impoluts, amb música de fons i dues banquetes que es balancegen i podem fer carreres de “cavallets”! Siusplau que no entri ningú i ens pilli! Quan portem una estoneta sortim i ostres!! Aquesta porta oberta és la de la cuina de l’hotel, vols entrar alícia?

I fem una volteta per dins,veiem com preparen el convit d’una boda i els cuiners van amb aquells barrets típics, no sé qui de les dues està més fascinada. Quan hem fet la volta i hem saludat a uns quants cuiners sortim a buscar al papa, l’inyi, la kristen i la jessica i tornem al wc de les carreres de cavalls a fer la mona una estoneta més. Llavors se m’acut que ja som a una sala interna podem mirar d’ entrar a la piscina…així que entrem per la porta lateral,l’alicia es banya a modus gitanissim. I com fa fred li demano a una hostessa monissima una tovallola per la nena… I a sobre quan sortim ens diuen…thank you see you soon….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s