Tarda de sorpresetes!

avui sortiem del pediatra per veure com evolucionava la bronquitis de l’inyi, crec que tenim al millor metge i a la millor infermera de la ciutat, són tan dolços amb els nens… Sortint del CAP, anant a buscar al papa, hem anat a veure les llumetes de l’ohla de córsega, un senyor súper exquisit i elegant ens ha convidat a pujar al terrat a la piscina Els peques s’han mullat els peuets una bona estona però el papa volia anar a la bugaderia, hem marxat i el Robert i l’ INyi s’han adelantat quan…ALícia vols anar a una festa de coixins…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s