Nits

Dimarts l’Enric i jo vam baixar fent footing desde casa fins al Port Olímpic, la darrera vegada que havia estat allà la recordo amb l’Àlex, aprenent lliçons de vida que només les persones que realment has estimat et poden donar. Em vaig sorprendre de la resistència que mantinc, però això sí, m’he passat tres dies amb agujetes. I val a dir que després de córrer vam anar a fer un gelat que va acabar en granitzat de llimona per recuperar sucre i toxines al cos. L’Alícia havia insistit en que volia venir amb nosaltres, que dolça és quan vol, però quan el papa li va oferir la opció d’anar a veure bob esponja se li va passar ràpid el moment de”amb la  mami fins la fi del món”.

Hi ha llocs que de nit inspiren, cadascú amb les seves circumstàncies i projectant una visió de futur diferent. Els amics són per això, per parlar de coses estúpides i poc després dir-te secrets, parlar-te d’amors i sobretot riure de la vida i de les situacions per treure ferro als problemes, per trencar horaris i rutines..
Però ahir a la nit, em vaig trobar que tothom havia marxar a Can Xombo, quan van arrencar amb el cotxe vaig plorar…jo, la reina de la independència, la regelosa del meu espai i intimitat, afligda per una separació de 48 hores i tot perquè treballo torn de nit el cap de setmana. Vaig fer una cosa que no feia des del 2011…inflar les rodes de la bici i dur-la a calibrar, dimarts torno a tenir millor amiga.

Aquest matí, quan he tornat de la feina, he trobat el pintallavis vermell… com passa el temps, com envellim, com relativitzem i com aprenem. Els nens ens ajuden a trobar els nostres límits, a viure amb imaginació, il.lusió, a superar-nos, a conéixer els sobrelímits de la nostra paciència, ens ajuden a sociabilitzar-nos,a superar pors i manies, la vida són etapes i aquesta m’esgota tant com m’agrada.

SavedPicture-201671735821.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s