Inmillorable

 

WP_20160721_20_12_52_Pro[1]WP_20160721_20_12_46_Pro[1]WP_20160709_14_15_09_Pro

Dimecres començo a treballar a les set trenta, avui també toca torn de nit i empalmes l’endemà amb torn de matí. Dijous, quan tornes a casa intentes dormir però no tens ni quatre hores fins que l’ignasi surti de l’escola bressol a les 16:45 per poder arrbar a les 17:05 a buscar a l’Alícia al casalet del cole. Però tens una tens una trucada perduda de la guarde. Has dormit tres hores  i són les 15.38 de la tarda, la profe del petit em demana que vagi a les cinc, que abans no el pot treure… truco al robert.. pots avisar al teu pare que vagi a buscar a la nina i jo arribo sobre les 17.20? Uff clara, està fent tancaments avui no es bon dia…

Li envio un whats al pare del matteo, l’únic nen de la classe que queda al cole.. clara, avui va la meva dona a buscar-lo jo em quedo treballant, però se li ha escacharrat el cel.lular… Agafo aire. Joder no tinc el cervell oxigenat… el pare del matteo em diu que truqui al cole i que avisi qquan la seva dona vagi a buscar al nen, de pas agafi a l’Alícia, però que ella no ho sap… i així faig.

I naturalment tot surt rodó. Pugem cap a casa i anaem a labanyera a jugar a mariners, pirates i algues tots tres amb bombolles de sabó, cantem, esquitxem i riem una bona estona fins que se’ns arruguen els dits. Jo em deixo la mascareta posada al cap per nodrir més els cabells, faig sopars, sopem i el Robert sobre les vuit m’avisa que encara trigarà una miqueta en sortir de la feina…el truco… recorda que d’aquí quinze minuts agafo la bici i marxo de nou a l’hospital que trono a fer doblete nit i matí, ja estan sopats i dutxats i cansats.

  • ostres! Se m’havia oblidat queaquesta nit també treballaves… en quinze minuts arribo a casa!

I es quan vaig a la dutxa a esbandir-me la mascareta i l’ignasi em segueix i es posa al plat a fer xip xap mentres l’alícia s’ha posat el vestit de la Elsa i està escenificant alguna escena de Frozen. Que monus, vigilo que el petit no rellisqui gaire quan l’Alícia comença a dir que té molt pipi i comença a anar amunt i avall del passadís pujant-se el vestit com les princeses amb la punta dels dits i per la part del davant i dient que no se’l pot pujar que s’ho farà a sobre…súper estressada… peto a riure, de debó, quina situació, només demano netejar-me els cabells tranquil.lament i miro a l’Inyi patinant per la dutxa i a l’Alícia histèrica i no puc parar de riure… són  una font de felicitat! i un cop ajudo a la nena a treure’s les calcetes mullades em trobo que el nen s’ha colat a l’habitació de la nena, ha obert el calaix i s’ha dedicat a  jugar allà dins…

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s