Tres hores

claraDilluns matí, despertat a les sis, motxilles, esmorçars, rentadora, et canvies, surts de casa, vas a laboratori, dines ben acompanyada, com has agafat el metro per tornar cap a casa decideixes enviar-li un whats up al Robert que fa dies que no us veieu…
– vida m’he deixat les claus, te les passo a buscar en cinc minuts a la feina.
Passen cinc mintuts.
– Hola amor!Té, les claus que haig de pujar ràpid.
– No les vull era una excusa per fer-te un petó.
– Ets tonta…gràcies amor.
muas i fins aviat…
Arribo al cole de l’Inyi, com avui l’Alícia no hi és, ell està on fire..súper excitat i súper demandant d’atenció. Avui que li puc dedicar la meva persona al 100% juguem, ens banyem, ballem i després de sopat, sobre les vuit arriba el Robert i jo marxo a la feina.. passa la nit, el meu company es posa a cantar balades romàntiques, li encanta i té un to de veu camilo sextil, sempre em fa riure, però avui es posa a cantar la de Bosé..” Olvidame tu que yo no puedo”, cal? em comencen a caure les llàgrimes, se’m queda mirant escèpticament… De fet, he tingut un dia genial, màgic, podria haver estat molt millor,però a vegades les cançons remouen el que el teu cervell ha contingut.
Surts de Sant Pau a les set, agafes el bicing i vas cap a Labco de nou, estaràs treballant fins mig matí i arribaràs a casa a la una, dinaràs, dormiràs tres hores, dinaràs, estaràs amb els nens, et barallaràs amb el sopar de l’Alícia pel seu oposicionisme cronificat i innat i tornaràs a Sant Pau i després tornaràs a labco. Així que aquesta és la meva cara a les quatre de la matinada d’avui anant a la font a omplir les ampolles d’aigua.

Ara mateix estic en plena fase hipomaníaca amb màxima expansivitat, fuga d’idees i hiperactivitat, de fet estic esgotant als meus companys, a veure com va a laboratori..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s