Patrofesta!

En Richard Gere  s’ ho va perdre,  mira que venir a Barcelona, allotjar-se a la Casa fuster i no passar-se per la Patrofesta… Suposo que el seu nou estatus de vegà  li  haurà impedit, i  si no, com diu l’Aida, no en té ni idea

La Patrofesta és un  esdeveniment anual  que li toca preparar als de P4 per tal de potenciar les interelacions entre les famílies de l’escola i  crec que aquest any ho hem aconseguit amb escrèixems. Val a dir que fins fa no gaire ens coneixem com a ” el pare de… la mare de…” ara ja tenim nom propi.

Tenim el millor cartell de la història, l’ha fet un dissenyador de debó,  alguns dels millors cuiners de la ciutat, organitzadors, venedors d’ entrades, cantants, organitzadores de les activitats intantils,  flautotravessistes, cumpleanyeres, mares, pares, germans…  L’ organització de la classe dels Avions ha estat impecable i el resultat queda pal.lès..

Si haig de triar, opto pels vincles que es creen, la màgia d’ una Escola que som tots.

 

wp-1492978502514.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s