tornant sense vestit.

 

Dimarts 13, poques hores després del meu cumple,a la nit sortim a sopar unes quantes patromums, i com no hem toca bufar una d’aquelles espelmes que es tornen a encendre un cop rere l’altre.  H o visc com un moment especial, és maco aquest any, de fet dilluns vaig dinar amb els nonninos i la meva tieta, em vaig sentir molt feliç de poder un any més fer anys amb ells. A la nit vam fer sopar a casa, i dimarts migdia vaig dinar amb el papa i el guillem.  A part avui he dinat ben acompanyada.

Com diu l’Adriana, són les petites coses del dia a dia, allò del que podem gaudir que si ho sabem valorar ens fan sentir plens.

Vam anar al Basc de Verdi, vaig veure dues copes de vi, però, porto moltes hores mal dormides i arrossego son, al sortir del restaurant ens vam dirigir a le Journal, vaig demanar una cocacola, però de sobte em va agafar una son terrible i m’haguès estirat a dormir allà mateix. Per sort la Elke, em va pujar a casa seva, l’últim que recordo és que em vaig treure el vestit, que l’Aida va avisar al Robert i que vaig caure fosa al sofà. Era la una de la matinada.. I a les set m’he llevat súper fresca,  amb un pijama moníssim i coberta per un llençol. Feia temps que no dormia tan tranquil.la, he reposat. Quan he anat a buscar el vestit ja no hi era, he passat de regirar i he tingut la sort que a la vista hi havia una camisa llarga de la Elke. No volia fer soroll al sortir, al tancar la porta del carrer, romania oberta, així que he hagut d’avisar a la Elke de dues coses: M’enduc la teva camisa i no puc tancar la porta. Sort que és súper cachonda i s’ho ha pres bé.

Estic contenta de forjar relacions amb persones divergents però amb les que tinc una gran afinitat. Són millor que els eutimitzants

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s