Súper valenta

Amb els anys, les històries es distorsionen, jo vull relatar com després de que una estrella de  mar et fes un petó, vas acabar amb tres punts a la barbeta.

Diu la història que hi havia una nena que estava a la platja, fent xip xap amb uns manguitos molons de sirenes a dins del mar.  i en una capbussada, una estrella de mar del color de la sang que vas rajar, et va fer un petó a la panxa deixant-te una marca de granets en forma de rash.

Si, i després del petó vas poder respirar sota l’aigua,  endinsant-te en un meravellós cel d’aigua, ple d’estrelles de colors, amb les quals ballaves i cantaves, però, ai les! que va arribar una bruixa amb una forca de tres punxes i volia la brillantor i la força de la teva mirada. Tu tranquil.lament, amb  el teu tarannà habitual de que quasi tot et rellisca, (com a la mama),la vas ignorar i ella va entrar en còlera, li mancava brillantor i tu a part de ser com ets, tenies el petó d’una estrella de mar,

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s