Aventura en pelotas

Dimarts vam anar a buscar l’Alícia i la Candela a les 16h a l’autocar que les deixava a la carretera. No em venia de gust anar a la piscina així que vam anar al riu del Molí.

Passa que anàvem totes amb calcetes i tenint en compte que és un lloc on mai ve ningú, no és rellevant. Però clar, sempre arriba aquell moment en que arriba algú, un noi d’uns 27 anys, ple de tatuatges, ensenyant a nedar al seu cadellet. L’Alícia odia a mort, tocar les roques amb els peus, especialment quan tenen algues, i aquest riu en va ple.  Així que em vaig trobar en mig del riu amb els dos rufianets enganxats a la mama. El problema i gran drama va ser en intentar sortir. l’alícia plorava histèrica, desconsolada, no volia tocar les roques i tampoc podia deixar anar l’Ignasi perquè era molt perillós deixar-lo trenta segons sol a la roca, així que aprofitant el desconegut amistós, li vaig  preguntar si li feia res agafar l’Ignasi, amb to de que si em contestava que no el seu Kharma se li giraria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s