Sant Joan Setmana 1

Primera setmana al poble, increïble experiència de vida. Passo els matins amb l’ignasi, l’Alícia està amb la Candela al casalet d’estiu. Les tardes les passem cantant, ballant, jugant, nedant i rient. Convivim a partir d’equilibris. Algunes tardes em quedo la Candela a casa, és molt amiga de l’Alícia i realment passem estones increïbles.

Dijous em va picar la mare de la Candela, l’Anna, és una veïna súper propera, hem tingut sort de coincidir amb ella i el seu marit., fan l’estada més amena. Em va donar les claus del seu Suzuki i em va dir que anès jo a buscar els nens, que ella i el Manel treballaven.

– A veure nens, sabeu lo malament que canto? Doncs condueixo pitjor.

Va ser l’aventura de tu vida.

Quan vam arribar a casa espaghettis amb ” almóndigas” per a tots. I per berenar pa amb pernilet! ueeee!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s