Mas Bolet i Cova del Bolet

 

Ahir al matí, va venir el Lluís a casa de a seva iaia, l’Antònia.  M’encanta passar estones amb ella, és una sra amb mil temes de conversa, amb una casa plena de rampoines al.lucinants,  i el més important, té wi-fi..

El lluís, l’Ignasi i jo, vam pujar a un llit d’aquells que van amb comandament, com els d’hospital, mentre la iaia ens explicava  històries, aventures i desventures.  una hora després li va demanar a la seva àvia anar al poble amb cotxe per anar a comprar cromos d’Star Wars i em va preguntar si aniria amb ell  i la seva mare a Mas Bolet. Evidentment, no sabia on era això ni què m’esperava, però per canviar d’aires…

La yuka és la veïna de la última casa de Can Jombo, en realitat es deia Maria Teresa, però un dia va decidir que no li agradava el seu nom i que Yuka era nés acurat. Ella volia uns motlles ecològics d’aquell lloc. Així que cotxe, corves, i 45 minuts després érem a l’altra banda de la muntanya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s