El meu amic Mag

Un dia d’Agost qualsevol, o segurament principis de setembre, d’aquells que és cap de setmana i els nens estan al poble, m’envies un missatge: has de preparar una sessió per un esdeveniment d’innovació farmacèutica que es durà a terme a mig plaç i vols una mica d’ajuda.

A mi m’estusiasma participar i donar idees en general en tots els camps.

Recordo que estem al sofà de casa, amb els 10 correctes d’administració de medicació, aprenc terminologia nova, i aconsegueixes que desde llavors cada cop que administro una unidosi em fixi en  la data de caducitat.

I passats quatre mesos vinc al congrès,  som a una sala a HUVH, escoltant a un ingenier del clínic les formes d’innovar que ha trobat, em sento privilegiada d’estar a un camp proper al meu però no específicament d’infermeria, sinó de farmàcia. Sigui el que sigui algo aprendré.

Després de dues hores a la sala d’actes,  ens dividim en grups i de sobte em trobo a una petita aula, en un grupet, amb tu de portaveu i d’organitzador i com sempre, el meu cap va de viatge mentres vaig escoltant les veus en off de tothom (són reals) i   torno al curs 95/96, estàs igual. Veig aquell nen tímid, que somreia, que treia bones notes i jugava a handbol, amb el qual no vaig tornar a parlar fins la boda del Morlans i la Mireia al 2013.

Reconec que retrobar-lo va ser com trobar un tresor, podem compartir tot lo bo, i tot lo dolent i  entre moltes d’altres coses, mantenim un humor molt semblant, tot i que ell es capaç de contenir-se les bromes quan s’escau i jo en general no. Un dels dos belgues de la meva vida i …segueixo divagant una bona estona, em fixo en lo bé que et desenvolupes dirigint un grup. Somric, estic molt orgullosa dels teus mèrits personals.

I sí, a part de ser adjunt de farmàcia d’un hospital de referència, ets mag, futbolista, pianista i el no nòvio de la Laura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s