can’t stop

Dissabte matí, arribo a casa, he passat la nit a cirurgia. Avui francament, no sé on dormiré. Obro la porta, l’Alícia està la sofà, la Uxia al meu llit, el papap i l’ignasi al llit de l’alícia, així que em queda el llit de liliput de l’ignasi, que evidentement, quan em veu, cinc minuts després d’enllitar-me, es canvia de llit, i ve corrents a que l’abraci.

Per la tarda anem a fer un volt, TOMA la Rúa de gràcia, TOMA! L’òscar i família! després tinc sopar amb les amiguetes del cole, però no m’interessa anar molt tard a dormir que diumenge celebrem el cumple del Daniel a Begues! I després cap a Sant Pau.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s